Jeg har først lige trykket på stikkontakten

by sissemoelgaardpoulsen

Og jeg gav slip, helt slip, begyndte at tillade mig selv at sive langsomt ud i verden, jeg begyndte at give det plads, det, der er mig, sådan rigtigt, og mens jeg gjorde det, føltes presset udefra mindre, jeg lod nervøst drømmene snige sig med mig ud i verden, jeg tillader mig nu at være, lytter til mig selv uden rigtig at lytte til den indre kritiker, jeg falder, jeg vælter, jeg rejser mig op, jeg vader ind i folk med træsko på og et temmelig uisoleret hjerte, og nogle gange er det for meget, men for meget kan også være lige tilpas, og det er derfor, de her sætninger bliver så lange.

Det føles som om, at det at dele mere ud af mig selv har gjort, at tingene lettere kommer til mig, det er sgu næsten lige som det spirituelle pladder om, at det, man beder universet om, det kommer til en, men sandheden er faktisk, at det er sådan, jeg oplever det, jeg kaster stadig mere ufiltrerede bidder af mig selv ud i det frådende, smukke verdenshav, jeg bruger mig selv som madding for at få en større fangst, det lader til at begynde at virke, og jeg kan mærke samhørighed mellem mig og verden igen. Det er simpelthen ikke det samme at kaste en stiv papversion af sig selv derud, det er der ikke mange, der bider på, og når de gør, føles det ikke rigtigt, for det er de forkerte, der bider på, det er bare generelt forkert at skulle skære sig selv ud i pap.

Nu er det ikke fordi, jeg bilder mig ind, at verden har brug for mig, ikke sådan rigtigt, men det er faktisk sådan, det føles, som om der er brug for noget af det, jeg er og kan, som om jeg godt kunne få lov at høre til et sted, og efter 4 måneder i systemet er det en befrielse at føle andet end frygt og afmagt i forbindelse med fremtiden, jeg kan mærke lyset sprede sig inde i min mave, (nu blev det spirituelt igen), men det er mit lys, og jeg har først lige turdet trykke på stikkontakten for at tænde det, og jeg har fandme ikke tænkt mig at installere lysdæmper for nogen som helsts skyld nogensinde igen.

blurry