Barndomsgadevenner

by sissemoelgaardpoulsen

Og så læste vi Anders And’er på bliktaget af det lille skur nede på engen. Det var stegende hedt og vi havde kiks og saft. Vi legede også krig og spillede Micro Machines og Keen og den slags. Vi cyklede sammen i skole i al slags vejr. Vi klatrede op i halmballerne og lavede huler og ledte efter katte. Vi spiste syltetøjsmadder på det helt rigtige sødmælksfranskbrød. Vi sneg os til is fra fryseren. Engang slog du benet, så der kom blod. Det kunne A ikke lide, han kunne ikke tåle den slags og gik lidt i panik. Du var tapper og græd næsten ikke. Jeg kom indimellem ridende forbi på min hest. Du fik også en hest, en virkelig sød Fjordbakker.Jeg kan ikke huske, hvad den hed. Vi kørte i traktor og skræmte hinanden til Allehelgensaften. Vi lukkede døren for næsen af hinanden, når vi ikke måtte lege alligevel. Vi lyttede til modemet, når det ringede internettet op og afbrød telefonlinjen. Vi måtte skuffet afbryde, når en moder gerne ville snakke noget mere i telefon.

Og så flyttede vi skole og blev voksne. Men jeg glemmer aldrig den tid.