Nogle gange er det sundt at løbe tør for strøm

by sissemoelgaardpoulsen

foto (29)

Jeg panikkede lige lidt, da jeg opdagede, min telefon løb tør for strøm, efter jeg tog det første billede.

For hold nu kæft hvor var den flot, solnedgangen. Jeg ville gerne have delt den med verden på instagram. For nu var den jo lige dér, den smukke solnedgang i det spejlblanke vand ved Sallingsundbroen, og jeg var jo lige dér, jeg så det hele, men jeg kunne ikke dele det. Jeg var så vant til at have det kamera ved hånden altid, så jeg vidste næsten ikke, hvor jeg skulle gøre af mig selv, når jeg ikke kunne se på smukke ting gennem linsen.

Så jeg satte mig på en stor sten lidt ude i vandet, mens hunden nød friheden i vandkanten sammen med tanglopperne.

Jeg kiggede på den blanke vandoverflade med et sammensurium af røde farver i himmelspejlingen. Trak vejret helt ned i maven og begyndte at tænke over, hvorfor det egentlig også var så vigtigt at dele ting med hele verden. Måske savnede jeg i virkeligheden mest at dele det med bare én.

Jeg tror, jeg sad der i et kvarter.

Da jeg gik derfra, var det som om, jeg kendte mig selv lidt bedre.

Nogle gange er det sundt at løbe tør for strøm og opdage, at man kan blive genopladet af en sten og en solnedgang.